Elkészítés: Az olajból, a lisztből és a pirospaprikából rántást készítünk. Felöntjük vízzel, beletesszük a leveskockákat, a köményt, a babérleveleket, majd az egészet felforraljuk. Közben felverjük a tojásokat, mintha rántottának készítenénk, majd a forrásban lévő levesbe csurgatjuk. Belekeverjük az ecetet. Aki szereti, tehet bele 3-4 egész tojást is a legvégén. Ezután már tilos megkavarni a levest, amíg meg nem szilárdulnak az egész tojások.
Felkarikázott erős zöldpaprikát, friss kenyeret kínáljunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.