Elkészítés:
1. A tésztához a tojások fehérjét kemény habbá verjük, közben apránként beleszitáljuk a porcukrot, a vaníliás cukrot, és hozzáadunk 5 evőkanál vizet is. A tojássárgákat egyenként beleforgatjuk. A lisztet, a keményitőt, a kakaóport, a sütőport és a csokoládét összeforgatjuk, óvatosan az előzőekbe keverjük. Sütőpapirral bélelt 26 cm átmérőjű tortaformába simítjuk. Közepesen forró sütőben /kb. 175 fok/ kb. 35 percig sütjük. Ha kihűlt, 2-3 lapba vágjuk.
2. A zselatint hideg vízbe áztatva meglágyítjuk, lecsöpögtetve a tojáslikőrbe keverjük. A tejszínt kemény habbá verjük, a porcukorral és a vaníliás cukorral ízesítjük, a zselatinos likőrbe forgatjuk.
3. A tortát ezzel a krémmel megtöltjük úgy,hogy a tetejére és az oldalára is jusson belőle. Hűtőszekrényben dermedni hagyjuk, végül durvára vágott pisztáciával, cukorvirágokkal és tojásdrazséval díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.