Elkészítés: A szalonnát csíkokra vágjuk és üvegesre sütjük. Ezen megdinszteljük a felszeletelt hagymát, majd először ráöntjük a felszeletelt paprikát, nem baj, ha a magok is belekerülnek. Amikor kb. 2/3-ig megdinsztelődött a paprika, hozzáadjuk a cikkere vágott paradicsomot. Amikor levet engedett, beletesszük a karikára vágott kolbászt. Ha már jól elfőtte a paradicsomból kapott levet, belekeverjük a pirospaprikát, és folytonos keverés mellett megsütjük a beleöntött tojással.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.