Elkészítés: 3 evőkanál olajon kissé megpirítasz 1 teáskanál lisztet, majd szórsz rá 1 teáskanál pirospaprikát. Tűzről leveszed, folyamatos keverés közben felengeded kb. 1 liter hideg vízzel. Tea-tojásba teszel 1 kis gerezd fokhagymát, 1 szem szegfűborsot, 10 szem feketeborsot, 1 teáskanál köménymagot. Ezt a vízbe teszed. 1 kis fej vöröshagymát és 1 evőkanál (csapott) ételízesítőt forralj bele kb. 15 percig, majd keverj bele 2 evőkanál tejfölt, és ha ismét forr a leves, 3 tojást felversz egy tálkába (kissé megsózod) és bele csurgatod a levesbe. A lángot itt már el is zárhatod a leves alatt. A végén egy teáskanál ecettel ízesítheted.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.