Elkészítés: A friss karfiolt gondosan megtisztítom, és sós vízben ropogósra megfőzöm. (A mélyhűtött karfiolt is főzöm egy rövid ideig). A megfőtt karfiolt lecsöpögtetem, és margarinnal kikent tűzálló tálban egyenletesen elosztom. A tejfölbe belekeverem a tojássárgáját, a reszelt sajtot,sóval és reszelt szerecsendióval ízesítem. Ezután a tojásos-sajtos keverékkel leöntöm a karfiolrózsákat. Forró sűtőben 220 fokon)vagy grillsütőben átforrósítom, és kissé megpirítom a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.