Elkészítés: Lobogó sós vízben megfőzöm a tésztát. Mikor kész (kb. 8 perc), leszűröm, és a szűrőben félreteszem. Lehet rá kevés olajat önteni, hogy ne ragadjon túlságosan össze.
A tészta lábosában lepirítom az apró kockára vágott sonkát (tehetek alá olajat). A tojásokat közben egy tányérban felverem. A tojásokat nem kell megsózni, mivel a sonka elég sós. Mikor a sonka megsült (nem kell ropogósra sütni), ráöntöm a tojást, és csak félig sütöm meg. Majd ráöntöm a tésztát, és kevergetem, míg a tojás rendesen megsül (ha félig sütöm meg a tojást, és úgy keverem össze a tésztával, akkor jobban eloszlik a tojás, jobban rátapad a tésztára sülés közben).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.