A karalábét megtisztítjuk, belsejét karalábévájóval kiemeljük úgy, hogy kb. 1 cm-es fala maradjon. A forgácsokat megforrósított margarinon néhány percig pároljuk. Sóval, fehér borssal, felaprított petrezselyemmel
ízesítjük. A forgácsokat belekeverjük a tejfölbe. Hozzáadjuk a felvert tojásokat és a reszelt sajtot is. Ezzel a masszával töltjük meg a kivájt karalábékat. Margarinnal kikent tűzálló tálba helyezzük, és annyi, vegetával ízesített vízzel öntjük fel, hogy félig lepje el. Lefedve sütőbe toljuk és 40-45 percig sütjük. A léből kiemelve, tejföllel meglocsolva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.