Elkészítés: A burgonyát és a tojásokat megfőzzük, megpucoljuk, vékonyan felszeleteljük. Az olívaolajat a mustárral, sóval, porcukorral, az ecettel, a felaprított petrezselyemmel és a karikára vágott hagymával összekeverjük.
Egy jénaiba rétegezzük a burgonyát picit megsózva, a tojást kicsit megsózva, jöhet rá 2-3 evőkanál szósz, majd szeletelt paradicsom, uborka, retek, paprika, újra burgonya, tojás, szósz és zöldségek, mindaddig, amíg a hozzávalok el nem fogynak. A tetejére burgonya kerüljön, amit a maradék szósszal meglocsolunk. Egy éjszakát hagyjuk érni.
Sült és rántott húsok mellé ajánlom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.