Elkészítés: A csirkét megtisztítjuk, megmossuk, kívül-belül sózzuk, fűszerezzük.
A tojásokat megfőzzük. A sajtot lereszeljük vagy a baconnal együtt kis kockákra vágjuk. A hagymát és a petrezselymet finomra vágjuk. A zsemléket tejbe áztatjuk, kinyomkodjuk.
A bacont kipirítjuk, megfonnyasztjuk rajta a hagymát. Hozzáadjuk a petrezselymet, a leszűrt kukoricát, borsozzuk, ételízesítőt adunk hozzá. Belekeverjük a sajtot, a kockákra vágott főtt tojást és a kinyomkodott zsemléket.
A tölteléket a csirke hasüregébe töltjük. A nyílást összetűzzük vagy bevarrjuk. A csirkét sütőzacskóba tesszük, és előmelegített sütőben kb. 1,5 óra alatt szép pirosra sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.