Elkészítés: Egy egész csirkét kicsontoztam, a szárnyait levágtam, a hátát eltávolítottam, a combokat és a melleket is kifiléztem. Lett 2 fél csirkém. A csontokból levest főztem.
A két fél csirkét, ami szépen egybefüggően maradt, sóztam, borsoztam, mustárral a belső felét megkentem. Erre reszelt sajtot szórtam.
Elkészítettem a ragut, míg pácolódott a hús. Olajon a vöröshagymát megdinszteltem, és az előkészített, apróra vágott többi hozzávalókkal készre sütöttem. Kissé hűlni hagytam, és az egyik fél csirkére ráterítettem, reszelt sajttal megszórtam. A másik féllel betakartam.
Olajjal kent tepsire fektettem, alufóliával betakartam. 210 fokon 50 percig fólia alatt sütöttem, majd levéve a fóliát aranysárgára, készre sütöttem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.