Elkészítés: A húst felszúrjuk, és kiíül-belül besózzuk. A többi hozzávalót apróra felvágjuk, a kenyeret beáztatjuk. A hagymát olajon megdinszteljük,rátesszük a gombát, és addig pároljuk, míg a leve elfő. Utána beletesszük a csirkemájat, a petrezselymet, az ételízesítőt, a borsot és a majorannát. A kenyeret kinyomkodjuk, összedolgozzuk a gombás-májas keverékkel, sóval és a tojással, majd a dagadóba töltjük. A maradékot mellé szoktam rakni a kiolajozott tepsibe.
2 dl vizet öntünk rá, alufólia alatt 1 óra 20 percet sütjük, majd a fóliát levéve pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.