Elkészítés: A krumplikat félig megfőzöm. A sajtot lereszelem. A gombák törzsét kitöröm, a hagymát aprítom.
Egy serpenyőbe olajat öntök. A hagymát betöltöm a gombákba, berakom a serpenyőbe. A kolbász felkarikázom, ráteszem a hagymakupacra, a reszelt sajtot rászórom a gombákra. A gombák köré rakom a krumplikat és a paradicsomokat. Meglocsolom olajjal, fűszerezem, ráteszem a kakukkfüvet, s beteszem a 180 C fokra előmelegített sütőbe, s légkeverésen 25 percig sütöm.
Tálaláskor teszek a tányérra mindenből, a krumplira vágok petrezselymet.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.