Elkészítés: A krumplikat félig megfőzöm. A sajtot lereszelem. A gombák törzsét kitöröm, a hagymát aprítom.
Egy serpenyőbe olajat öntök. A hagymát betöltöm a gombákba, berakom a serpenyőbe. A kolbász felkarikázom, ráteszem a hagymakupacra, a reszelt sajtot rászórom a gombákra. A gombák köré rakom a krumplikat és a paradicsomokat. Meglocsolom olajjal, fűszerezem, ráteszem a kakukkfüvet, s beteszem a 180 C fokra előmelegített sütőbe, s légkeverésen 25 percig sütöm.
Tálaláskor teszek a tányérra mindenből, a krumplira vágok petrezselymet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.