Elkészítés: A kenyeret karikára vágjuk, 1-1,5 cm-es bagettkarikák belsejét kiszedjük, és a kiszedett részt összevágjuk. A tojást jól felverjük a tejjel, megsózzuk. Apróra daraboljuk a maradék felvágottat, és az összevágott bagettbéllel elkeverjük, majd evőkanállal annyi tojásos tejet teszünk bele, hogy összeálljon. A felvágottas masszát visszatöltjük a lyukas bagettgyűrűkbe, jól belenyomkodjuk, majd a tojásos tejbe tesszük. Picit megforgatjuk benne, majd bő forró olajban aranyszínűre sütjük. Az olajból kivéve szalvétára tesszük, hogy a felesleges olajat felitassuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 15 perc múlva
1 adag: 621 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.