Előkészítés: A lisztet a tojásokkal, fél dl vízzel és egy csipet sóval összegyúrjuk. Letakarjuk, és 30 percig pihenni hagyjuk.
Elkészítés: A töltelékhez a répát és a hagymát meghámozzuk, megmossuk, és apróra vágjuk. A petrezselymet és a kakukkfüvet leöblítjük, és felaprítjuk. Felforrósítjuk a vajat, és a zöldségeket 5 percig pároljuk benne, majd nagy tálba öntjük. Hozzákeverjük a krémsajtot, a tojássárgáját, a mogyorót, a zöldfűszereket, és sóval, borssal fűszerezzük. Alaposan összedolgozzuk, és hagyjuk kihűlni. A tésztát lisztezett deszkán 1-2 mm vastagságúra nyújtjuk, és 16 darab kb. 12 cm átmérőjű kört szaggatunk ki belőle. A tölteléket a körök közepére halmozzuk, a tésztát félbehajtjuk, és a széleit villával összenyomjuk. Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A szószhoz a répát és a hagymát meghámozzuk, vékony szeletekre vágjuk. Felforrósítunk 4 dkg vajat, és megpirítjuk benne a zöldségeket. Hozzáadjuk a mogyorót, és sóval, borssal ízesítjük. A tésztákat a forró vízbe dobjuk, és addig főzzük, amíg feljönnek a víz tetejére. Leszűrjük. Felforrósítjuk a maradék 4 dkg vajat, és rádobjuk a tésztákat. Tányérra szedjük, ráöntjük a szószt, és kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.