Elkészítés: A virsliket bevágjuk úgy, hogy ne essen szét, csak jól szétnyíljon.
Elkészítjük a tölteléket: a margarint, a 15 dkg reszelt sajtot, a májkrémet, sót, borsot, 1 egész tojást, a mustárt, a köményt alaposan kikeverjük. A tölteléket kiskanállal beleltöltjük a virslikbe, azután baconszeletekel betekerjük.
Kivajazott jénaiba sorban egymás mellé helyezzük a virsliket, a tetejét a maradék sajttal megszórjuk, azután 15-20 percig sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.