Elkészítés: Vágjuk le a zsömle tetejét és kotorjuk ki a belsejét. Mártsuk tejbe, és ültessük egyenként fóliával bélelt tepsibe. A megtisztított burgonyát, répát, zellert kockázzuk apróra. Diónyi vajon pároljuk puhára a felengedett borsóval együtt. Engedjük fel kevés vízzel, fűszerezzük sóval, borssal. A hollandi mártás felét adjuk a félpuha zöldségekhez, melegítsük még egy-két percig. A keveréket töltsük a zsömlék üregébe, a levágott tetejüket helyezzük vissza. Süssük negyed óráig sütőben. Tálaljuk frissen a maradék zöldséggel és a hollandi mártással.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.