Elkészítés: Vágjuk le a zsömle tetejét és kotorjuk ki a belsejét. Mártsuk tejbe, és ültessük egyenként fóliával bélelt tepsibe. A megtisztított burgonyát, répát, zellert kockázzuk apróra. Diónyi vajon pároljuk puhára a felengedett borsóval együtt. Engedjük fel kevés vízzel, fűszerezzük sóval, borssal. A hollandi mártás felét adjuk a félpuha zöldségekhez, melegítsük még egy-két percig. A keveréket töltsük a zsömlék üregébe, a levágott tetejüket helyezzük vissza. Süssük negyed óráig sütőben. Tálaljuk frissen a maradék zöldséggel és a hollandi mártással.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.