Előkészítés: A retket megtisztítjuk megmossuk. A paradicsomot megmossuk, gerezdekre vágjuk, kimagozzuk, a húsát felaprítjuk. A szójacsírát leszűrjük, lecsepegtetjük. A salátaleveleket megmossuk, leszárítjuk.
Elkészítés: A retket először vékony szeletekre, majd a szeleteket vékony csíkokra vágjuk, és nagyon hideg vízbe tesszük. (A hideg vízben ropogós lesz a retek, és megtartja frissességét.) A bagettet betesszük a sütőbe, és kicsit megpirítjuk. Közben lecsepegtetjük a retket, összekeverjük a szójacsírával és a paradicsommal. Kissé megsózzuk, borsozzuk, megcsepegtetjük 3 evőkanál olajjal és az ecettel, összeforgatjuk. A tonhalat vékony szeletekre vágjuk. Felforrósítjuk a maradék olajat, és mindkét oldalukat 1-1 percig sütjük. Sóval, borssal fűszerezzük. A fűszervajat vékony szeletekre vágjuk, a halra tesszük, és a serpenyőt levesszük a tűzről. Néhány percig állni hagyjuk. A bagettet szeletekre vágjuk, minden szeletre 1-1 salátalevelet fektetünk. Erre tesszük a halat és 1-1 adag reteksalátát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.