Elkészítés: A húst lebőrözzük, felkockázzuk, átkenegetjük fokhagymával. Hirtelen megsütjük 2-3 evőkanál forró olajon, majd felöntjük kis vízzel, és fedő alatt kb. 10 percig pároljuk. A nem elfőtt levet leöntjük róla. Hozzáadjuk a felvágott paradicsomot és paprikát, a héjastól szeletelt uborkát, a felkarikázott hagymát - zöldjéből elteszünk díszítésre. A majonézt ízesítjük citromlével, sóval, kis cukorral, majoránnával, majd hozzákeverjük a kefirt, és a salátára öntjük. A tetejére reszeljük a keménytojásokat, és meghintjük a vágott hagyma zöldjével.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.