Elkészítés: A húst lebőrözzük, felkockázzuk, átkenegetjük fokhagymával. Hirtelen megsütjük 2-3 evőkanál forró olajon, majd felöntjük kis vízzel, és fedő alatt kb. 10 percig pároljuk. A nem elfőtt levet leöntjük róla. Hozzáadjuk a felvágott paradicsomot és paprikát, a héjastól szeletelt uborkát, a felkarikázott hagymát - zöldjéből elteszünk díszítésre. A majonézt ízesítjük citromlével, sóval, kis cukorral, majoránnával, majd hozzákeverjük a kefirt, és a salátára öntjük. A tetejére reszeljük a keménytojásokat, és meghintjük a vágott hagyma zöldjével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.