A trópusi kehelyhez a mangót meghámozzuk, egyik felét pürésítjük, másik felét apró kockára vágjuk. A kekszet durva morzsára törjük.
A mascarponét habverővel kikeverjük, hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a mézet, a kókuszreszeléket, a citrom levét és a narancslevet (ügyelve, hogy a krém sűrű maradjon). Ha kell, még édesíthetjük mézzel.
3 dl-es poharakba rétegezzük: először a mangópüré felét, majd jöhet a krém, a kekszdarabok, a mangó darabok fele, megint a krém, a püré és végül a gyümölcsdarabok. Díszíthetjük Raffaello golyóval, alma szeletekkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.