Egy habüstben keményre verjük a tejszínt a sztíviaporral, majd beleforgatjuk a lereszelt gesztenyét és a mascarponét. Rumaromával és narancshéjjal ízesítjük. Az így kapott krémet belekanalazzuk habzsákba.
Simára keverjük a kávét, a tejet és a mézet, majd megmártjuk benne a félbe tört babapiskótákat.
A gesztenyés krémből kis halmokat nyomunk a 4 db desszerteskehelybe, és körben kirakjuk a szélét a kávés babapiskóta-darabokkal. A hűtőbe tesszük néhány órára, hogy az ízek összeérjenek. Durvára vágott mogyoróval megszórva, egy kevés gesztenyével díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.