Elkészítés: Egy edényben a kockára vágott bacont és a reszelt hagymákat megpirítom.
Egy tálban a túrót összekeverem a tojásokkal, a liszttel, a szódabikarbónával és sóval, majd hozzáadom a szalonnát a hagymákkal. Ragad. Letakarom, és 1 órát pihentetem.
Majd nedves kézzel kisebb gombócokat formálok, forró olajban mindkét oldalukat pirosra sütöm (hagyni kell helyet, mert összeragadnak, ha túl sűrűn vannak). Papírszalvétán leitatom.
Tejfölben elkeverek 1 evőkanálnyi száraz kaporlevelet vagy 1 csokor frisset, illetve lehet fokhagymás tejföllel is kínálni, úgy is finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.