Elkészítés: A sütőt 170 fokra előmelegítjük. A tésztához valókat egy tálban összegyúrjuk, és egy 33 cm x 30 cm-es tepsibe nyomkodjuk. 20 percig elősütjük.
A krémhez a tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük, a többi hozzávalót egy másik tálban mind összekeverjük, majd a végén a tojáshabot is beleforgatjuk.
Az elősütött tésztára öntjük a túrós keveréket, majd belepotyogtatjuk az eperszemeket és köréfolyatjuk a házi baracklekvárt is.
165-170 fokon sütjük még kb. 40-45 percig, amíg a teteje egy picit megpirul.
Kockára vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.