Elkészítés: A tésztához a lisztet, a sütőport és a kakaóport összekeverjük. A vajat krémesre keverjük a cukorral, majd beledolgozzuk a tojásokat, majd az egészet belekeverjük a kakaós lisztbe. A massza 2/3 részét belesimítjuk egy kivajazott tortaformába.
A túrót összekeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, a vajjal és a tojásokkal, majd hozzáadjuk a vaníliás pudingport és a citrom levét. Sima krémmé dolgozzuk, majd a formában lévő tészta tetejére simítjuk.
A tejfölt hozzákeverjük a maradék kakaós tésztához, és a túrós krémre simítjuk.
180 fokos előmelegített sütőben kb. 55-60 percig sütjük. Szeletelés előtt megvárjuk, amíg teljesen ki nem hűl. Porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.