Elkészítés: A piskótához a tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját a cukorral habosra keverjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a szódabikarbónával elkevert lisztet. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és azt is apránként beleforgatjuk a masszába. Sütőpapírral bélelt formába öntjük, és 180 fokon kb. 20 percig sütjük.
A krémhez a túrót áttörjük villával vagy krumplinyomóval, belekeverjük a vaníliás cukrot és 1/2 dl forró vízben feloldott zseléfixet. A tejszínt a porcukorral és a habfix-szel habbá verjük, a túróhoz adjuk, összekeverjük.
A piskótát kettévágjuk, megkenjük a krém felével, rátesszük a másik piskótalapot, a maradék túrókrémmel bevonjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.