Elkészítés: A piskótához a tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját a cukorral habosra keverjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a szódabikarbónával elkevert lisztet. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és azt is apránként beleforgatjuk a masszába. Sütőpapírral bélelt formába öntjük, és 180 fokon kb. 20 percig sütjük.
A krémhez a túrót áttörjük villával vagy krumplinyomóval, belekeverjük a vaníliás cukrot és 1/2 dl forró vízben feloldott zseléfixet. A tejszínt a porcukorral és a habfix-szel habbá verjük, a túróhoz adjuk, összekeverjük.
A piskótát kettévágjuk, megkenjük a krém felével, rátesszük a másik piskótalapot, a maradék túrókrémmel bevonjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.