Elkészítés: 1. A tésztához a 8 tojás fehérjét kemény habbá verem. A sárgákat a cukorral habosra keverem. A száraz anyagokat elvegyítem, és apránként a sárgájás masszához keverem, majd laza csuklómozdulatokkal belekeverem a tojáshabot.
2. Közepes méretű, sütőpapírral bélelt tepsibe teszem. 180 C fokra előmelegített sütőben 30-40 percig tűpróbáig sütöm. Ha kész, hagyom kihülni, majd félbevágom.
3. Amíg hűl, elkészítem a krémet, amihez a túrót villával jól áttöröm, hozzáadom a porcukrot, a vaníliás cukrot és a zseléfixet. Felverem a tejszínt, és óvatosan belekeverem a krémbe.
4. A két lap közé kenem a túrós krémet, majd a tetejét vékony szeletekre vágott barackal megrakom, majd ráhelyezem a másik lapot.
5. A narancskrémhez a narancsokat kifilézem, villával áttöröm, nyeles edényben a mézzel, a citromlével, a befőtt levének egy részével felforralom, kicsit főzöm. Közben a keményítőt és a lisztet a befőtt maradék levével csomómentesen elkeverem, és a narancsos lébe keverem. Pudingszerű sűrű krémet kell kapjak.
6. A krémet melegen a süti tetejére kenem, és hagyom kihűlni, majd felszeletelem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.