Elkészítés: A málnát becukrozom (ha fagyasztott, akkor így engedem ki, cukorral a tetején). Majd egy szűrőbe teszem, és felfogom a levét. Ha friss, akkor szétnyomkodom kicsit, és úgy fogom fel a levét.
Felverem a tejszínt, a leírásnak megfelelően a habverés első 10 percében hozzákeverem a habfixálót. A túrót és a tejfölt a vaníliás cukorral és ízlés szerint cukorral jól elkeverem. Ezután a két krémet és a málnazúzalékot összeforgatom finoma. Nem baj, ha nem nagyon-nagyon édes, mert az egyik tésztalapra tömény lekvár kerül majd.
A piskótát 3 lapba vágom, és a felfogott málnalé harmadával meglocsolom az alsó tortalapot. Ezután megkenem a lapot szeder-vagy málnalekvárral. Ráteszem a következő lapot, azt is meglocsolom a lével, és megkenem a túrós-habos-málnás krémmel, majd jöhet a harmadik piskótalap. Azt is meglocsolom málnalável (ha még van), és a maradék málnás krémet rákenem a torta külsejére. Friss málnával díszítem, és 1 órára a hűtőbe teszem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.