Elkészítés: Az élesztőt a cukorral és a tejjel felfuttatjuk, majd hozzáöntjük az előzőleg tálba szitált liszthez. Hozzáadjuk a puha vajat, a sót és a tojást. Ezt a robotgép dagasztóbetétjével (vagy kézzel) addig dagasztjuk, amíg a tészta szép, egynemű lesz, és elválik az edény falától. Ezután meleg helyen kelesztjük 30 percet. Közben elkészítjük a túrós tölteléket. Ehhez a túrót áttörjük, hozzáadjuk a joghurtot, a citrom reszelt héját, a cukrokat, a búzadarát, és jó krémesre keverjük. Ezután a tésztát 0,3 cm vastagra nyújtjuk, és egy szélesebb szájú pohárral köröket szaggatunk belőle. Minden második korong közepére kanalazunk a töltelékből (óvatosan, mert ha sokat kanalazunk belőle, sütés közben kidurran vagy kifolyik az oldalán), a széleket pedig megkenjük az enyhén felvert tojással. Fogunk egy másik korongot, és összeragasztjuk a szélüket, majd átemeljük egy sütőpapírral bélelt tepsire. Megkenjük őket a maradék tojással, majd további fél óráig hagyjuk őket pihenni. Ezután 200 fokos sütőben kb. 15 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.