Elkészítés: 2 tállal dolgozok. Egyikben a tojások fehérjét kevés cukorral és sóval kemény habbá verem. A másikba kerül a többi hozzávaló, ezt kikeverem, majd beledolgozom a fehérjehabot is.
A sütőt előmelegítem 175 C fokra. A kuglófformát belülről kikenem margarinnal és meghintem zsemlemorzsával.
Ebbe kanalazom bele a túrós masszát. A tetejét elegyengetem, majd betolom a sütőbe kb. 50 perce.
Amikor megsült, hagyom kihűlni, és csak azután borítom ki tányérra. A tetejére pár kanál porcukorral és kevés citromlével készítek egy kevés cukormázat, amit csak a tetejére rákenek, díszcukorral kirakom, és készen is van.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.