Elkészítés: A lisztből és a tojásból sóval és kevés vízzel tésztát gyúrunk. Apró cipókat formálunk belőle, ezeket nagyon vékonyra sodorjuk, és tepsi hátán rózsaszínű ropogósra sütjük.
A tésztákat kisebb-nagyobb darabokra tördeljük, edénybe tesszük, és leöntjük annyi sós, forró vízzel, hogy ellepje. Lefedjük fedővel, majd 2-3 perc múlva leszűrjük a vizet róla.
A zsírt és a tejfölt felforrósítjuk, ízlés szerint sót hozzáadva rálocsoljuk a tésztára, és az egészet átkeverjük. Túrót teszünk a tetejére, hideg tejfölt adunk hozzá tálaláskor.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.