A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, befóliázzuk, és 30 percre a hűtőszekrénybe tesszük.
A töltelék hozzávalóit összekeverjük.
A tésztát kivesszük a hűtőszekrényből, lisztezett deszkán kinyújtjuk, majd egy kivajazott, (kb. 25 cm átmérőjű) kör alakú sütőformába tesszük. Villával megszurkáljuk a tésztát, majd újabb 30 percre a hűtőszekrénybe tesszük.
A tésztát kivesszük a hűtőszekrényből, beborítjuk ezüstpapírral, és előmelegített sütőben 180 fokon kb. 25 percig sütjük. Félidőben leszedjük a fóliát.
Kiszedjük a sütőből a tésztát, ráöntjük a túrós tölteléket, és takaréklángon (kb.150 fokon) további 25 perc alatt készre sütjük a túrós lepényt. Hagyjuk kihűlni, és málnalekvárral tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.