Elkészítés: A lisztet tálba szitáljuk, a közepébe mélyedést nyomunk. Belemorzsoljuk az élesztőt, és 4 evőkanál tejjel, 1 teáskanál cukorral és kevés liszttel a széléről kovászt keverünk. Letakarva, meleg helyen 20 percig kelesztjük. Hozzáadjuk a vajat, a maradék tejet, a cukrot és a sót. Az egészet jól összegyúrjuk, és a tésztát letakarva 40 percig kelesztjük.
A krémhez a tejet felmelegítjük, 4 evőkanállal elveszünk belőle, és a pudingporhoz keverjük. A margarint és a cukrot felolvasztjuk a tejben, és a leírás szerint megfőzzük a pudingot.
A túrós töltelékhez 2 tojás sárgáját elkeverjük a túróval, a cukorral, a vaníliás cukorral, a citromhéjjal, 1 csipet sóval és a mandulával.
A tésztát a tepsiben kinyújtjuk. Rákenjük a tölteléket, megszórjuk a mazsolával. A maradék 4 tojás sárgáját a pudingba keverjük. A 6 fehérjét habbá verjük, és beleforgatjuk. A pudingot a túróra kenjük. 160 fokon 45 percig sütjük. Olvasztott margarinnal megkenjük a forró süteményt, majd megszórjuk cukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.