Elkészítés: A túrót áttörjük, hozzáadjuk a tejfölt, a tojássárgáját, a cukrot, a citrom reszelt héját, a lisztet és a csipetnyi sót, jól összedolgozzuk. A tojásfehérjéből habot verünk, melyet két lépésben
dolgozunk a masszához. Elsőként a hab felét adjuk hozzá, jól összekeverjük, a másik felét laza mozdulatokkal forgatjuk a masszába.
Palacsintasütőben vagy vékonyfalú serpenyőben adagokban sütjük meg, mint a császármorzsát vagy daramorzsát.
Forrón tálaljuk, öntettel meglocsolva, díszítjük friss gyümölccsel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.