Elkészítés: A tésztához a liszttel elmorzsoljuk a margarint, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót, és alaposan összegyúrjuk. Letakarva 15 percig pihentetjük, közben elkészítjük a tölteléket.
A túrót áttörjük, a többi hozzávalóval jól összekeverjük, majd a kimaradt 3 tojásfehérjéből kemény habot verünk, és óvatosan a túrós masszába keverjük.
A tésztát kettéosztjuk, az egyik felét kinyújtjuk, kikent, közepes méretű tepsibe terítjük, majd ráhalmozzuk és elegyengetjük a tölteléket. A másik tésztát is kinyújtuk, ráhelyezzük a túrós masszára, villával a tetejét megszurkáljuk, és előmelegített 190 fokos sütőben 35-40 perc alatt megsütjük, kihűtjük.
A mázhoz a hozzávalókat kikeverjük, majd evőkanállal a langyos sütemény tetejére kenjük. Száradni hagyjuk, hidegen szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.