Elkészítés:
1.) Összegyúrjuk a tészta hozzávalóit, majd kettéosztjuk a tésztát. Az egyik felét lisztezett deszkán kis tepsi méretűre nyújtjuk, és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
2.) Egy csipet sóval kemény habbá verjük a tojások fehérjét.
3.) A töltelék hozzávalóit robotgéppel habosra keverjük, majd hozzákeverjük fakanállal a leforrázott mazsolát, végül a kemény tojáshabot.
4.) A tepsibe terített tésztát megszórjuk zsemlemorzsával, majd rákanalazzuk a túrós tölteléket.
5.) A másik tésztalapot is kinyújtjuk, és óvatosan a túróra tesszük. Megkenjük felvert tojással, és villával megszurkáljuk.
6.) Előmelegített sütőben, 180 fokon kb. 50 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.