Előkészítés: A túrót hidegen lereszeljük. A tojásokat kettéválasztjuk, a tojásfehérjét habosra verjük. A málnát megmossuk, és beszórjuk vaníliás cukorral. A barackot megmossuk, magját kiszedjük, gerezdekre vágjuk.
Elkészítés: A túrót egy lábosba rakjuk, hozzákeverjük a tejszínt, a cukrot, a tojássárgáját, a brandyt és a tojásfehérjét, és rövid időre betesszük a hűtőszekrénybe. A krémet szétosztjuk 4 pudingos tálkába. A tetejére málnát szórunk, és barackszeletekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.