Elkészítés: A tojást a bögre kristálycukorral habosra keverjük. A kefírbe beleöntjük a sütőport, összekeverjük. Ha felhabosodik, a tojásos cukorhoz öntjük. 2 bögre lisztet öntünk hozzá, jól összedolgozzuk. Reszelt citromhéjával elkeverjük, beleöntjük az olajat, majd a tésztamasszával jól elkeverjük. A túrótölteléket külön edényben készítjük. A túrót ízlés szerint cukrozzuk, hozzáadjuk a vaníliás cukrot. Jól elkeverjük, egy kis tejjel lágyítjuk. A tésztamasszának a felét kivajazott, lisztezett tepsibe öntjük, a búzadarával meghintjük (nem vastagon), a túrót ráöntjük. A túró tetejét újra megszórjuk búzadarával, majd a maradék tésztamasszát is ráöntjük. Előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük.
*** Jó étvágyat! ***
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.