A tojást habosra keverjük a xilittel. Hozzáadjuk a megolvasztott vajat, a tejet, a túrót és a megmosott citrom finomra reszelt héját. Hozzáforgatjuk a sütőporral elvegyített lisztet.
Az előmelegített gofrisütőt vékonyan kikenjük olajjal. Beleadagoljuk a tésztamasszát, és aranyszínűre sütjük a gofrikat pár perc alatt.
Megjegyzés
A gofrisütőt sütés előtt (zárt állapotban) melegítsük fel, különben beleragad a gofri. Tálaljuk a gofrit gránátalma- maggal vagy friss gyümölccsel, kínáljunk hozzá joghurtot vagy egy kevés rumos mazsolával gazdagított túrókrémet.
Egy adag: 660 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.