Elkészítése: Langyos tejben felfuttatjuk az élesztőt, majd a liszttel, sóval, egy kis cukorral és egy tojássárgájával összedolgozzuk annyi tejet öntve hozzá, hogy nokedli sűrűségű tésztát kapjunk. Hólyagosra dagasztjuk, majd letakarva pihentetjük. A töltelékhez a túrót a margarinnal, három tojás sárgájával, tejföllel, zsemlemorzsával és egy kis kristálycukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk az apróra vágott kaprot, végül a felvert tojásfehérjéket. A tésztát két részre osztjuk, a felét egy tepsibe nyújtjuk. Erre jön a töltelék, majd a tészta másik fele. Meleg sütőben egy fél óráig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.