Elkészítés: A sütőt 190 fokra előmelegítjük.
A tészta hozzávalóit jól összegyúrjuk, ha szükséges, gyúrunk hozzá még egy kevés lisztet, majd kinyújtjuk, és az előre kivajazott 22 cm-es formába simítjuk úgy, hogy kb. a forma feléig felérjen az oldalakon a tészta.
Előmelegített sütőben 10 percet sütjük. (Ha felpuklisodik, azt vissza tudjuk nyomni, szerintem nem kellenek pitesúlyok bele.)
A krémhez minden hozzávalót egy tálban egyneművé keverünk, majd az elősütött tésztára merjük (jó folyós) úgy, hogy az oldalán felkúszó tészta pereméig érjen a lötty.
90-100 percig sütjük 190 fokos sütőben. Ha a teteje elkezdene ideje korán pirulni, tegyünk rá egy darab alufóliát (ne közvetlenül, hanem a formára). A vége előtt pár perccel levehetjük, hogy szépen megpiruljon a teteje.
Hagyjuk kihűlni, majd szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.