Elkészítés: A zselatint 2 evőkanál porcukorral a 2 pohár joghurtban feloldjuk a mikró segítségével, és félretesszük hűlni. Fél dl tejszínt az aszúval összekeverünk, és hozzáadunk 1 csomag vaníliás cukrot is.
A tortaforma alját és oldalát /csíkot vágunk/ kibéleljük sütőpapírral. A babapiskótákat beleszabjuk az aljára és oldalába körbe /érdemes konyhai ollót használni!/, és megfürdetjük az aszús tejszínben.
A túrót 1 csomag vaníliás cukorral, 3 evőkanál porcukorral, a reszelt citromhéjjal és a citrom levével kikeverjük. A nagyon hideg habtejszínt felverjük, és a végén 1 evőkanál porcukorral tovább habosítjuk. A kevert túróhoz adjuk a kihűlt joghurtot, és lazán belekeverjük a tejszínt is. Az így elkészített krémünket belesimítjuk a piskótával kirakott tortaformába.
Hűtőbe tesszük dermedni kb. 2-3 órára, de legjobb, ha csak másnap szeleteljük, a csatos tortaformát lebontva.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.