Elkészítés: A zselatint 2 evőkanál porcukorral a 2 pohár joghurtban feloldjuk a mikró segítségével, és félretesszük hűlni. Fél dl tejszínt az aszúval összekeverünk, és hozzáadunk 1 csomag vaníliás cukrot is.
A tortaforma alját és oldalát /csíkot vágunk/ kibéleljük sütőpapírral. A babapiskótákat beleszabjuk az aljára és oldalába körbe /érdemes konyhai ollót használni!/, és megfürdetjük az aszús tejszínben.
A túrót 1 csomag vaníliás cukorral, 3 evőkanál porcukorral, a reszelt citromhéjjal és a citrom levével kikeverjük. A nagyon hideg habtejszínt felverjük, és a végén 1 evőkanál porcukorral tovább habosítjuk. A kevert túróhoz adjuk a kihűlt joghurtot, és lazán belekeverjük a tejszínt is. Az így elkészített krémünket belesimítjuk a piskótával kirakott tortaformába.
Hűtőbe tesszük dermedni kb. 2-3 órára, de legjobb, ha csak másnap szeleteljük, a csatos tortaformát lebontva.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.