Elkészítés: A kifliket elfelezem (nem hosszában), és kiszedem óvatosan a belsejüket, félreteszem. A töltelék hozzávalóit kikeverem (mint a palacsintához), a kifli belsejét elmorzsolom, a túróhoz adom. A kifliket egy pillanat alatt megforgatom a tejben (én úgy szoktam, hogy az ujjamat beledugom, és hirtelen belemártom), nem szabad eláznia, mert nem lehet a túrós töltelékkel megtölteni. Ezután megtöltjük a kifliket, egy kb. 20X20-as enyhén kivajazott jénaiba fektetjük úgy, hogy a kiflik kicsit mindig az előzőre feküdjenek. A pohár tejfölt kikeverjük, hogy folyós legyen, és szépen elsímitjuk a kifliken. Előmelegített sütőben 20-25 perc alatt megsütjük. Tálaláskor porcukorral megszórjuk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.