Elkészítés: A paprikákat és a paradicsomot megskalpolom, a paprika csumáját eltávolítom, a paradicsom belsejét kivájom.
Egy keverőtálba beleteszem a túrót, a tejfölt, az aprított metélőhagymát, újhagyma zöldjét, fokhagymát, petrezselymet és chilit. Fűszerezem, összekeverem. A masszával megtöltöm a paprikákat. A maradékhoz hozzáadom a paradicsomok belsejét, megtöltöm a paradicsomokat is.
Egy nagy serpenyőbe öntök kevés olajat, belehelyezem a paprikákat és a paradicsomokat, s előmelegített sütőben 180 C fokon hőlégkeverésen megsütöm, a végén grill fokozatra kapcsolok.
Közben félig megfőzöm a krumplikat, majd serpenyőben olajon megsütöm.
Tálaláskor a töltött paprikát és paradicsomot a krumplival kínálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.