Elkészítés: A hártyájától megfosztott nyúlhúst szalonnával megtüzdeljük, és besózva 1 órát állni hagyjuk. A zsírt felforrósítjuk, beletesszük a húst, mellé adjuk a hagymát, vizet öntünk alá, és lefedve pároljuk.
Ha már puhulni kezd, ráöntjük a tejfölt, és sütőbe téve, saját levével gyakran locsolgatva egészen puhára sütjük.
A pecsenyét felszeleteljük, ha szükséges, a mártáshoz még vizet öntünk, felforraljuk, és átszűrve a húsra öntjük. Makarónival körítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.