Előkészítés: A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A vegyes savanyúságot lecsepegtetjük.
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk, megfuttatjuk benne a hagymát és a fokhagymát, majd hozzákeverjük a vegyes savanyúságot. A lábosba öntjük a húslevest és a vörösbort, és kb. 5 percig együtt forraljuk. A babot és a kukoricát lecsepegtetjük, és a lábosba öntjük. A ketchup-pal, az ecettel, sóval, borssal, kevés cukorral ízesítjük, és kb. 20 percig forraljuk. A szafaládét meghámozzuk, karikára vágjuk, a levesbe keverjük, és még 10 percig együtt főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.