Elkészítés: 2 kanál olajon kisütjük a kis kockákra vágott füstölt szalonnát. Beletesszük az apróra vágott vöröshagymát, megpirítjuk.
Hozzáadjuk a karikára vágott kolbászokat, és 3-4 percig tovább pirítjuk.
Hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát és a felkockázott paprikákat, és tovább pirítjuk. Fűszerezzük ízlés szerint, a paradicsompürét is hozzáadjuk, és felöntjük kb. 1,5 liter marhahúslével. Kb. 50-60 percig főzzük.
Tálaláskor ízlés szerint tehet mindenki a levesébe tejfölt, illetve friss aprított petrezselyemmel szórhatja meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.