Elkészítés: A tésztához a lisztet elkeverjük a sütőporral és a kakaóval. A tojássárgákat kikeverjük a cukorral és az olajjal, és belekeverjük a lisztet is. A tojásfehérjéből kemény habot verünk, és óvatosan a masszához keverjük. Előmelegített sütőben, lassú tűzön kisütjük.
A krémhez a margarint habosra keverjük a cukorral, majd jól beledolgozzuk a túrót. Ezt a túrókrémet a tésztára kenjük. Az üdítőben sűrűre főzzük a pudingot (ugyanúgy, mintha tejben főznénk) és ha langyosra hűl, a túrókrémre simítjuk. Néhány órára hűtőbe tesszük, utána fogyasztható!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.