Elkészítés: A sütőt 180 fokra melegítjük. Egy tepsit kikenünk zsírral, megszórjuk liszttel. A tojások fehérjét 1 kanál kristálycukorral kemény habbá verjük. A tojások sárgáját elkeverjük a többi kristálycukorral, a liszttel, a kakaóporral, a sütőporral és az étolajjal. Ha alaposan elkevertük, óvatosan beleforgatjuk a kemény tojáshabot. Beleöntjük a tepsibe, és tűpróbáig sütjük.
Amíg sül, a túrót összekeverjük a margarinnal és a porcukorral, hogy jó krémes legyen.
Ha kihűlt a tészta, rárakjuk a túrót, majd elkészítjük a mázat: a pudingport sűrűre főzzük a narancslével. Még langyosan rákenjük a túróra, ha megdermedt, szeletelhető és ehető.Nagyon finom süti. Jó étvágyat mindenkinek!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.