Elkészítés: Feltesszük a húst hideg vízben főni. Ha félig megpuhult, hozzáadjuk a zöldségféléket. Addig főzzük, míg a hús meg nem puhul, ekkor a húst kiemeljük.
A főzőlevet beforraljuk kb. felére, besűrítjük a liszttel, és botmixerrel leturmixoljuk.
A zsemléket kockákra vágjuk, sütőben pirosra sütjük. Ha kihűlt, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a finomra vágott petrezselyemzöldet és a tejet. Szükséges mennyiségű liszttel közepesen lágy tésztát gyúrunk, gombócokat formálunk belőle, amiket forrásban lévő vízben kb. 10 percig főzünk.
Tálaláskor a húst szeletekre vágjuk, mellétesszük a gombócokat, majd a szósszal leöntjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.