Elkészítés: A fazék aljára 1-2 marhacsontot (de nem velőset) teszek. Ráhelyezem a feldarabolt fácánt, és felengedem vízzel. Lassan húslevest főzök belőle. Sóval, borssal, borókabogyóval ízesítem.
A főzés utolsó harmadában adom hozzá a zöldségeket, és lehetőség szerint trombitagombát főzök bele. Ha nincs erdei gombám, megteszi 2-3 szem bolti csiperke is.
Amikor a hús megfőtt, leszűröm a levest. A húsokat lefejtem a csontról, amennyire tudom, és kétszer ledarálom.
Rántást készítek, amit a húslevessel öntök fel. Ebbe teszem a darált húst.
A végén apróra vágott petrezselymet hintek rá, és pici pirított zsemlekockát tálalok mellé.
A leszűrt zöldségeket nem szoktam feltálalni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.