Elkészítés: A karajt kicsontozva centiméter vastag csíkokra szeleteljük.
A füstölt szalonnát apró kockákra vágjuk, zsírját kiolvasztjuk, hozzáadjuk a cikkekre vágott megdinsztelt hagymát, a húst, és a szárított fokhagymával elkezdjük sütni. Közben ízesítjük a feldarabolt sárgarépával, babérlevéllel, szegfűszeggel, mustárral, finomra vágott petrezselyemmel, sóval, borssal.
Amikor már majdnem megpuhult a hús,
hozzáadjuk a gombát és a tejfölt, végül pedig a már előre kifőzött tésztával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.